Sami Ghantous

'Mijn naam is dr. Ghantous. Sinds juni 2014 ben ik bedrijfsvoerder van deze praktijk. Ik ben geboren in Syrië waar ik mijn artsenopleiding heb gevolgd. Hierna heb ik enkele jaren in Libanon gewerkt waar ik mijn vrouw Lenie Verhaar ontmoet heb. Daarna zijn wij samen in Jemen gaan werken waar onze oudste twee zonen ter wereld zijn gekomen. Hierna zijn wij naar Nederland verhuisd waar onze jongste drie zonen zijn geboren. In Rotterdam heb ik mijn opleiding tot huisarts gevolgd. Een beroep dat ik nog steeds met veel plezier uitoefen.'

Leo Lint 

'Mijn naam is dr. L.Lint, huisarts. Ik werk sinds de start van de praktijk in 2004, een dag per week met veel plezier in de praktijk van mijn collega S. Ghantous.

Corrie Hout  

Ik werk als doktersassistente bij husiartsenpraktijk Ghantous. Het mooie aan dit vak vind ik de persoonlijke contacten; Meedenken met u als patiënt en het bieden van een luisterend oor betekenen veel voor mij. Samen met het team Ghantous sta ik voor u klaar.'

Leni Ghantous 

 Als verpleegkundige doe ik, meestal halfjaarlijkse, controles van mensen met hart-en vaatziekten (bijvoorbeeld mensen die een hartinfarct, herseninfarct
of ritmestoornissen gehad hebben). Als de intensieve controle in het ziekenhuis voorbij is, komen mensen terug bij de huisartsenpraktijk.
Verder controleren/begeleiden we mensen met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten. Veelal mensen met een verhoogde bloeddruk en vaak ook andere risico factoren.
We proberen de kans op ernstige hartziekten zo klein mogelijk te maken. Iedereen wil immers zo lang mogelijk gezond blijven. Het mooiste aan dit werk vind ik de fijne relatie die je met mensen krijgt en het vertrouwen, waardoor mensen persoonlijke verhalen met je willen delen. Heel kostbaar.'

Anjo Stuurman

'Lieve patiënten, ik ben de praktijk ondersteuner van de huisarts.  Sinds 2004 ben ik werkzaam in deze praktijk en doe mijn werk met veel plezier. Mijn taken in de praktijk zijn vooral de chronische zorg'.

Samira Ettouli

'Hallo, ik ben Samira Ettouli, werkzaam als POH-GGZ in de huisartsenpraktijk S. Ghantous en moeder van drie kinderen. Ik werk vanuit een passie voor mijn vak en de opvatting dat ieder mens uniek is en dat ieder persoon zijn eigen leven het beste kent, maar soms vastloopt en hulp nodig heeft in het herstellen hiervan.


In 2003 ben ik afgestudeerd als psycholoog, sindsdien werk ik als psycholoog, gedragsdeskundige en trainer in de GGZ en in mijn eigen praktijk.